Friday

Soodsalt Indiasse

SEL NÄDALAVAHETUSEL tuleb FINNAIRil eripakkumine LENNUKS indiasse

09.11.2007

Finnairi selle nädalavahetuse eripakkumiseks saab olema lend Mumbaisse.
10-11. novembril Finnairi koduleheküljelt ostes saab Tallinnast Mumbaisse edasi-tagasi pileti 6800 EEKi eest.

Finnair alustas reise Mumbaisse juuni lõpus ja sihtkoht on osutunud väga populaarseks. Lennud Helsingist Mumbaisse toimuvad 5 korda nädalas ja ilma vahemaandumiseta, reisi kestvuseks Helsingist on 7 h ja 40 minutit.
Mumbai (end. Bombay) on Delhi kõrval Finnairi teine sihtkoht Indias.

India läänerannikul asuv Mumbai on India kommerts- ja meelelahutuspealinn. Siin asub ka India suurim filmitoööstus Bollywood. Mumbais ja lähipiirkonnas elab kokku 19 miljonit inimest, olles asustuse tiheduselt maailmas viiendal kohal. Pool India merevedudest toimub Mumbai sadama kaudu.

Pakkumise reeglid: Mumbai soodushind kehtib müügiks vaid sel nädalavahetusel ehk 10-11. novembril k.a.; lennuperiood on 1. jaanuar -31.märts 2008; miinimum kohalolekuaeg on laupäeva-pühapäeva vaheline öö; maksimum kohalolekuaeg on 1 kuu lubatud reisimisperioodi vältel; pilet tuleb lunastada kohe; kohtade arv on piiratud; muutused, tagasimaks ei ole lubatud; lastele allahindlust ei ole, imik (ilma
kohata) tasub 10% hinnast.

Alates sellest suvest on Finnairil juba kümme Aasia sihtkohta ning kuude neist toimub lend seitsmel päeval nädalas. Sel aastal planeerib Finnair suurendada lennusagedust Aasia suunal ca 30%. Aasia suunal lendavad Finnairi uued, sel suvel omandatud lennukid, Airbus A 340.

Finnair on maailma üks kogenenuim lennundusfirma, loodud 1926. aastal.
Ettevõte omab Euroopa uusimat lennuparki, millega saab Tallinnast vaid 80 km kaugusel asuvast Helsingi Vantaa lennujaamast lennata otse 110 sihtkohta üle maailma. Regulaarsete pikamaalendude hulgas on sellised sihtkohad nagu Delhi, Bangkok, Peking, Guangzhou, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Nagoya, Osaka, Mumbai ja New York. 2006. aastal lendas Finnairi lennukitega 8,7 miljonit reisijat. Tallinna ja Helsingi vahel lendab Finnair 10 korda päevas.

1 comment:

marje said...

Noh, sündmusi ja asju paluks.

Palun.